Hösten tågar in

Hej gott folk!

Hoppas allt är fint med er. Idag har jag en arbetsdag hemifrån för att läsa igenom avtal, riktlinjer, rutiner och granskningar. Väldigt skönt tycker jag som har lätt för att få det gjort hemma. Därtill blir i varje fall jag betydligt mer effektiv när jag får friheten att lägga upp det på mitt sätt och med mina behov av pauser/avbrott. Bestämde mig nu exemplevis för att det passa bra med en tio kaffe och lite bloggande. Från det ena till det andra så har jag firats då jag blivit ett år äldre. Titta vad min fina gudmor kom med till mig igår. Passade så fint att avnjuta lite te, titta på höstblommorna och känna att hösten är på intåg. Jag gillar nämligen hösten och allt den innebär. Älskar varma soppor, scones och te, färgsprakande träd, levande ljus, raggsockor och mysiga soffstunder. Det är verkligen en årstid där mååååånga vardagar med Kvällsmys inte ger dåligt samvete. Ikväll kommer också min fina vän Carola. Har ni inte redan haft er kräftskiva så titta in hos henne för inspiration på inför detta, klicka här för att komma dit. Önskar er en skön dag! Kram Petra E

De tre sista bilderna kommer från Pinterest 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s