Doppio Passo

IMG_9942

Hej!

Här kommer ett nytt vintips. Jag gillar ju vanilj i alla former och därför har jag inte så mycket emot att det är ett inslag i de viner som jag dricker. Vill därför tipsa om ett vin med ett lite inslag av vanilj, dock väldigt litet, men vinet är helt ok. Doppil Passo är ett Italiensk vin och har en mycket fruktig smak med liten sötma, inslag av körsbär, russin, lakrits och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött eller till något av mina favoriter, vällagrade ostar, YUM!

Doppio Passo Primitivo är ett generöst rött vin gjort enligt den berömda ripassometoden. Efter att druvorna har fått mogna extra längre och halvtorka på klasarna innan skörd låter man därefter vinet jäsa en andra gång med hjälp av torkade druvskal från primitiovodruvor. Resultatet blir ett smakrikt rött vin med extra boost av smak och kraft.

Den generösa smaken har också gjort Doppio Passio till ett av Norges mest sålda rödviner.

Kostar 89:- flaskan på systemet, testa vet ja! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s