Hans och Hennes

Hej Gott Folk!

Tack för all fin respons jag fått på föregående inlägg. Det värmde och det finns många fina och kloka tankar där ute, var rädda om varandra. Idag tänkte jag visa er från vårt relaxrum. Drömmen att få ha ett relaxrum och att då få ha ett hans och hennes badkar var väldigt länge bara en fantasi som jag inte trodde skulle bli verklig. Men då vi byggde vårt garage så öppnade det sig en del möjligheter och sakta men säkert blev drömmen en verklighet. Jag har sagt det förr men säger det igen. Tycker alla borde få ha ett eget relaxrum hemma. Ett rum för återhämtning, det behöver nödvändigtvis inte vara ett sådant rum som vi har skapat oss, utan för någon annan kanske det handlar om ett stort möblerat växthus medan det för en tredje handlar om ett eget hemma gym eller en ateljé. Poängen är återhämtningen. Jag har alltid varit en person som uppskattat spa och bad. Tycker det är så avslappnande och återhämtande. Det är också så gött att tappa upp precis den temperaturen man vill på vattnet, ha någon aromdoft i och få sällskap av någon (oftast mannen eller sonen) som gjort det samma i badkaret brevid. Sist som min illasyster var här satte vi oss i ett varsitt bad med ett varsin glass vin och badade och pratade flera timmar. Kändes som vi var på spa. Sååå himla härligt! Jag tror att det är viktigt att hitta tider i sitt hem för återhämtning oavsett om det handlar om ett hans och hennes badkar eller om att inventera i en skön mysfilt, perfekta tekoppen och ett gott te eller att bara hitta ett sätt att organisera sitt hem så att det inte stressar en.

Simma lugnt, kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s