Fotbad

IMG_7733.jpg

Hejsan!

Ni som följt mig på förra bloggen och via övriga sociala medier vet att jag gillar spa, avtappning och sådant som ger återhämtning och kraft. Det kan ju vara ganska olika från person till person vad som ger detta. Fotbad och fotvård är dock något som jag tycker kan ge riktig avslappning. Hemma har vi därför i vårar relaxrum byggt ett fotbad för två. Eftersom jag inte hittade något lämpligt på marknaden så byggde vi fotbadet av Ikeas köksho men det fungerar perfekt för detta ändamål också. Har dock tankar på att klä in själva bänkinsatsen (som vi sågat ut i rätt höjd) men det får bli när vi känner att tid och lust plötsligt infaller. Nog om detta, här hemma finns massor annat att ta tag i när man älskar inredning och förändring lika mycket som jag. På återseende, KRAM Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s