Kalles sex liv

Hejsan!

Jag har på inrådan av en god vän tittat på svt play för att se en och komma ikapp med en serie som går nu. Serien heter ”Kalles sex liv” . Programmet handlar om när Kalle Zackari Wahlström träffar människor som valt ett annat sätt att leva på. Om människor som har vågat bryta ett mönster och ta sig ur ekorrhjulet. Wowww så modiga människor! Jo, jag som kan verka vara sådan materialis blir sååå sugen. Kanske inte på något så drastiskt som dessa människor vågat sig på men nästan 🙂 De påminner mig helt klart om min modiga vän som i början av sommaren gjorde något liknande. Bilderna kommer från när jag och H vinkade av honom då. Påminner er om honom igen eftersom jag tycker han är en inspirerande person följ honom på hans äventyr, klicka här.

Titta även in serien, jag har faktisk givit mig själv ett litet löfte efter att ha sett den. Allt börjar med små steg så mitt förtas lilla steg är köpstopp till hemmet för ett litet tag och japp jag ska rensa lite. Låter kanske inte så livsomvälvande men alla börjar vi någonstans. Ha en fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s