Tårtkalas

Hejsan Hoppsan!

Idag har varit stort tårtkalas hemma hos. Lilleman i huset fyller år till veckan och der valde vi att fira nu. Han fick önska fritt vad han ville att jag skulle göra för tårtor och precis som förra året skulle en vara en chokladtårta, en Godistårta och en prinsesstårta så det fick det bli. Men tro mig att nu vill jag inte se tårta mer på ett tag! Dessutom gick bara hälften åt så hälften står kvar i kylen. Jag är ju alltid så orolig att det inte ska räcka så självklart serverades också sju sorters kakor och mjukt bröd… usch måste lära mig detta med portionsbedömning mer. Nej nu får der bli natten. Kram!! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s