Arskagsgsleden och Nötöleden

Hejsan! 

Hoppas att allt är väl med er. Idag har jag och L gått 1,3 mil i Kilsvikens naturreservat. Det är så otroligt vackert att vandra i skogen när alla höstlöv sprakar i alla tänkbara nyanser av grönt, orange, rött och gult. Vi valde att vandra båda lederna, Nötöleden på 5,5 km och Arskagsgsleden på 5,6 km. Fin naturvariation om du frågar mig som i och försig inte är någon van vandrare. Men här fanns promenad i tallskog, riktigt mysiga lövskogspartier, längst vattnet och leden går även genom tidigare betatanade marker. På båda lederna når man efter ca halva väggen rastplatser som är fräscha och ligger vackert till. Vi valde att luncha vid Hästudden, en rastplats med eldstad, rastbord och dass och härlig utsikt över Vänern. Väldigt trevlig ljuvlig lunch vy. Arskagsleden är Värmlandsled from juni 2016. Åk dit vet ja! Kram Petra E

Mer info klicka här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s