Posters

God morgon!

Hoppas allt är väl med er. Själv sitter jag på väg men tåget till Stockholm för en heldags konferens. Jag älskar att åka så med jobbet. Tycker det ger en ny kick och känner att det ökar kompetensen när man kan dela erfarenheter och gå på föreläsningar. Känner på mig att detta blir en bra dag. Vill visa er mina sista poster tillskott. Motiven har vi sett ett tag men jag gillar dem. Jag är annars en sån som tröttnar snabbt på motiv. Skulle jag tröttna är det dock lätt att byta ut (älskar posters för det). Nej, nu ska jag vara lite social här. Ha en fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s