Hans och hennes 

God dag!

Är sååå lyckligt lottad över att ha ett hans och hennes badkar. För vad är inte skönare än ett varmt bad med välgörande oljor för en trött kropp och själ. Många av jordens äldsta kulturer betraktar rentav badet som en andlig handling. Kan inte annat än att hålla med. Här kommer ett recept för ett uppiggande bad: 

Patchuli & mandarin

Patchuli är en ört som stimulerar ett trött, jäktat sinne och även anses höja humöret. Örtens jordiga, mustiga arom gör sig bra i blandningar, som här tillsammans med uppfriskande, uppiggande mandarin. Blanda ihop de två och du får en riktig energiskjuts! Saltet mjukar inte bara upp vattnet utan även dina stela, ömmande muskler. 4 Lägg det rivna skalet av två mandariner i en tunn tygpåse eller i en tygbit. En avklippt strumpbyxa går också bra. Blanda i cirka 3.5 dl havsalt och ovanpå detta en liten näve torkad patchuli eller 46 droppar patchouliolja. Knyt ihop påsen/tygbiten. Tänd ett doftljus, helst mandarin, apelsin eller patchuli som fungerar i harmoni med badblandningen. Tappa upp ett bad, lägg i örtpåsen, se till att den blir genomblöt. Ligg kvar i 10 minuter eller tills du känner att du fått nya krafter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s