Underbara höst

Hejsan!

Allt väl med er? Själv har jag just kommit in från en kort höstpromenad. Återigen slogs jag av vad fantastiskt natur vi har här i Sverige. Visst är det väl härligt med alla vackra färger! Jag tänker iallafall fall passa på att ta mig en kort promenad de dagar som solen skiner. Jag gillar också att på kvällarna tända ljus, koka te och med gott samvete mysa i soffan med en bra bok, podd eller en bra film. 

Önskar er en fin höstkväll/Kram Petra 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s