Sabrering 

Go kväll!

Ihelgen var jag på champangeprövning. Tänker att jag ska skriva om detta vid ett senare tillfälle. Efter prövningen var vi hem till några goda vänner där vi ocksp fick god skumpa. J där är duktig på att sabrering. 

Sabrering, av franskans sabre vilket betyder sabel, vilket är en metod att öppna champagneflaskor. Vid sabrering tas inte korken ur flaskan, istället slås flaskans hals av med en sabel och eftersom den är trycksatt faller inte eventuellt glassplitter ner i vätskan. Det ser i mitt tyckte mycket stilligt ut. Vill du lära dig tekniken kika här

Önskar er en fortsatt fin kväll! Kram Petra 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s