Regi i Arvika 

God Dag!

Igår var jag i Arvika. På lunchen var jag på resturange Regi och lunchade. Maten var jätte fräsch och inredningen tilltalade mig. Tyvärr hade jag bara med mobilen och inte så bra tillfällen att fota. Men titta så trevlig Gatsby still de har fått till. Har ni vägarna förbi Arvika en fredag, lördag el söndag tycker jag att ni ska ta en lunch där. De serverade nämligen bara lunch dessa dagar. Ha en fin dag/ Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s