Blåmusslor, pasta, vitlök, chili o bubbel!

God kväll!

Hoppas ni har det gott där ute. Idag kom min vännina Carola upp hit till Värmland för att bo här en vecka. Ville såklart välkomna henne med lite go ”kvällsmat”. Därför fick det bli blåmusslor kokade i vitvin, grädde, vitlök, fin hackad scharlottenlök o persilja. Jag valde också att ha i lite chili eftersom jag gillar lite sting. Till detta kokade färsk pasta och jag gjorde i ordning en aioli och vitt bröd. Jätte gott! Självklart fick det också bli en flaska bubbel, Bottega Gold Brut. Det passar utmärkt ihop med musslor. Sov gott! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s