Pasta, rödtjut och plocktillbehör

Go kväll!

Hoppas det är fint med er. Själv börjar jag känns mig lite småkrasslig så här hemma har honungsvatten pimplats under kvällen. Vill visa er lite bilder från min och Carolas rödtjutsafton. Vinerna har jag tipsat om i ett par inlägg bakåt, titta gärna in det om du missade dem för de var himla goda o prisvärda. Under kvällen kokade vi färsk pasta, Carola gjorde sin heta tomatsås som smakade ljuvligt. Titta in hos henne för mer info om denna. Vi valde att hacka upp lite trevliga tillbehör så att var o en kunde sätta egen prägel på pastan. Bra idé när alla gillar lite olika. Då kom mina fina små tapas grytor och byttor väl tillhands, har du missat dem finns de att köpa på flera olika ställen, mina kommer från Jakobssons i Örebro.

Ha en fortsatt fin kväll, kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s