Decembermys

Go kväll!

Hoppas att allt är väl med er. Här hemma är nu huset helt färdig pyntat och jag njuter fullt ut av julen och december månad. Ikväll drack jag en ny variant av glögg som jag gjort:

En flaska rödvin, jag tog en Zinfandel, 2-3 dl vodka eller brännvin, 5 tsk strösocker, 2 tsk råsocker, En bit ingefära, 3 kanelstänger, 10 kryddnejlikor, 1dl russin, 1 pomeransskal, 15 hela kardemummakärnor, Jag lade i 15 mandlar också. Häll vinet i en kastrull, tillsätt alla kryddorna. Värm länge på låg värme så att det inte börjar bubbla, jag lät mitt stå och dra sig under ett par timmar. Tillsist hällde jag i vodkan.

Så här hemma avnjuts nu denna glögg medans jag ligger och lyssnar på podcasten. Önskar er en fortsatt fin kväll. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s