Återhämtning

Go kväll!

Har blivit ombedd att visa lite mer från vårt relaxrum. Själv tycker jag att jag visar det för mycket men tydligen håller inte alla med om det, ler. Det är mitt absoluta favorit rum här hemma. För mig som älskar fart o fläkt är återhämtning precis lika viktig. I vårt relaxrum hemma behöver jag nästa bara sätta mig ner för att känna hur jag fylls på av ro och ny energi. Ibland slår jag på min egna lila stjärnhimmel, rullar ut yogmatan, sätter på avslappningsmusik och bara lägger mig ner och fokuserar på andningen. Låter kanske märkligt för endel men jäklar så effektiv återhämtning.

Köpinfo: ångbastu, badkar och blandare kommer från PM hem i Karlskoga, renhornsljusstakar från Decor i Örebro, julstjärnorna är från Maxi, kandelaber kommer från PBhome, blomster arr har jag gjort på interflora i tybble Örebro, litet runt svart bort kommer från Mio, stegen är hemma snickrad, moet bojen kommer från instagrammaren bakom: @alltommoet, fotbadet är egenkonstruerat av Ikeas porslinsköksho, stolarna vid fotbadet är tolix barstolar, stora renen är rusta.

Go kväll!

/Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s