God morgon

God morgon!

Jösses, så skönt det var med en sovmorgon. Älskar verkligen när man kan ligga och dra en stund med en kaffekopp i handen och samtidigt inredningssurfa. Det har varit så mycket skoj på senaste tiden men det tar på krafterna det med. Jag älskar fart och fläkt men kan lova att jag med åren blivit noga med återhämtning när det blir perioder med mycket. Därför är det enda inbokade idag en bio med familjen och en annan familj.

Köpinfo: klockan är från PM Home, Buddhastatyn kommer från ledreborgs Inredningsresa (missa inte 2018s resa inne på Vänerbuss hemsida), ljuslyktorna är från Decor i Örebro, det lila du ser av lampan är en lampa som jag släppta med hem från Turkiet. Förvaringsböckerna kommer från butik Förr & Nu i Tibro.

Ha en fin lördag! Kram Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s