Min egen Johrin

Go kväll!

Vill visa er min senaste ögonsten här hemma. Min alldeles egna LindaJohrin målning. Fast det inte är riktigt klart i tv-rummet så kände jag att jag ville fota och visa er tavlan. Visst är den bara så läcker!? Kan lova er att det fanns många fina tavlor i hennes utbud men denna stod det mitt namn på.

Tänkte också passa på och tipsa om det rödvinet jag testade i helgen. Ett italiensk vin med namnet Ecoltura, Appassimento. Ett fruktigt vin helt i min smak. Passa mycket bra till nötkött.

Önskar er alla en fortsatt fin kväll/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s