Limo.nu

God dag!

Har ju lovat berättade mer om överraskningsfesten som Lehna o Andreas bjöd oss på. Det var en sån otroligt häftig upplevelse under hela kvällen så det känns trist att återge allt i ett inlägg. Därför kommer jag berätta lite i olika omgångar. Vi träffade först hemma hos dem på en mingel fylld av endast det godaste av det godaste. Sen fick vi efter ett par timmar gå ut och hämtades då upp av en hummerlimo av Limo.nu Jätte mysigt att åka runt i Örebro i denna värsting limo fylld av allt gott du kan önska. Vi åkte runt i en timme och lyssnade på bra musik, umgicks och drack god champagne. Verkligen en partyhöjare inför kvällens andra festligheter. Tack L o A igen för en topkväll!

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s