Julgott

God morgon!

Hoppas det är gott med er och att ni mår bra. Här är bara fin fint. Känner dock att jag behöver ta tag i mina kostvanor och komma igång och röra på mig. Jag som alltid älskat mat och dryck har en förmåga att alltid lägga på mig ett gäng kilon kring jul. Det känns extra gott och mysigt att bjuda på gofika under hela november och december, och att då alltid ha en liten ”glöggbar” som är fylld med sötsaker. Med andra ord vid juletider finns här alltid ett laddat skåp med julgotterier redo att fyllas på. Men nu är det tags att tömma skåpet och återgå till vardagen. Tänk dock om man alltid kunde ha ett gotteskåp och en gottebar, och kunde äta hur mycket som helst utan att det påverkade hälsan. Det hade ju varit något det! Haha, vilket knasigt inlägg detta blev….. äh, det bjuder jag på. Önskar er en fin dag!

/Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s