Detaljer i relaxen

Go kväll!

Visar lite bilder från mitt absoluta favoritrum den här årstiden. Älskar att unna mig någon återhämtande stund där var dag: Ett bad, bastu eller ett fotbad med härliga aromer. Igår hade vi spakväll där med några goda vänner, Anna och Jesper. Vi testade en dansk ansiktspeeling, en ansiktsmask, ett välgörande fotbad och massageljus. Till detta hade jag gjort eget detoxvatten på ingefära, lime och iste. Gjort en frukttallrik, lite nötter och annat smått och gott. Tips för ett varmt och avslappnande fotbad är att riva tvål två och fyll i en burk. Bara att ta en tesked i fotbadet eller badkarsvattnet- Vola och du har en egen badolja.

Inköpslista: Massageljusen har jag köpt på Smultrongården, Buddan kommer från en numera nedlagd butik men liknande finns på Bali inredningsbutiken, Moet glaset i riktigt glas kommer från @Alltommoet, Svarta loungestolar från Ikea, rund glasskål från interflora butiken Acacia, stor svart smides ljusstake från PBhome

Ha en fortsatt fin kväll/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s