Det ska vara gott att leva

Go kväll!

Plockmat, ostar, frukter, praliner, god dryck och mycket mera- Det är väl lyx att få bjuda på olika smakkombinationer när man träffas goda vänner. Jag älskar att styra upp smått och gott och bjuda på. Det är så mysigt att få plocka lite av varje och testa lite olika drycker till. I veckan hade vi goda vänner hemma och bjöd då på detta. Eftersom temat för kvällen var spa hade jag också gjort detoxvatten. Jag lät ingefära, lime och mynta sjuda länge (inte koka för att inte förstöra nyttigheterna). I en annan kastrull fick pulkas detoxte stå och dra. Där efter fock allt svalna och sedan blandade jag dessa två kompotter med is i en tillbringare. Gott och nyttigt. Tilltugget fick också bli nyttigare än vanligt (mindre ost, mindre praliner och curder). Jag serverade olika typer av färsk frukt och torkad frukt. Men en blåmögelost, några praliner och lite marmelad fick allt plats på bordet också.

Hoppas ni njuter av livet lika mycket som vi!

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s