Tillbakablick nr 5

Tillbakablick nummer fem!

Ord saknas.

2017 fyllde jag ”halv” jämnt och jag kände mig lika firad som om jag skulle fyllt 100. Tack alla älskade älskade vänner, släkt och familj❤️ Vad vore jag utan er! White partyt var en kväll som ligger i mitt hjärtat för alltid, min systers present till mig ner till Strandsbaden i Falkenberg, Carolas överraskning kväll till mig här hemma som gick i praliner och Moet Chadons ljuva tecken, alla fina presenter…

…som sagt ord saknas.

Jag har uppmärksammats av media, vilket känns skoj, för då får jag vara med och ge tillbaka av all den inspiration som jag fått/får från så många. Tack!

Jag bytte också jobb. Ett otroligt svårt beslut. Jobbet jag hade har otroligt roligt, kollegorna och chefen de bästa ni kan tänka. Men bäst av allt var ändå dem jag möte i mitt jobb. Vilka fighters! Vilka själar och vad berikande att få träffa dem alla. Varför bytte jag då jobb? Jo, jag har nog alltid varit den som söker utmaningar och utvecklingar och ett sådant tillfälle kom. Nu jobbar jag också med något jag finner berikande och värdefullt. Jag lär mig MASSOR! Jag gillar mina nya fina kollegor och livet är fyllt av nya insikter.

Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade extremt många på mitt förra jobb. Tack för allt fint ni gav mig när jag slutade. Tack för alla fina texter och ord. Jag blir tårögd bara jag tänker på det nu.

Mitt hjärta bultar av tacksamhet för all denna uppmärksamhet ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s