Tillbakablick nr 1

God morgon!

Tittade igenom mina bilder i mobilen då det är dags att rensa lite för att ge plats för nya bilder. När jag går igenom mina bilder slås jag av vilket underbart liv jag lever, vilka otroliga människor jag har i min närhet och vilka fina stunder 2017 bjudit på. Kommer därför bjuda på några tillbakablicks inlägg idag. Här kommer det första från min och Carolas fantastiska glöggkväll. Är så glad över att ha dig som min vän Carola! Klicka er in på hennes blogg Room Of Karma, så får ni inspiration till tusen! Kram Petra E

Köpinfo

De fantastiska pralinerna kommer från en butik i Karlstad vid namn Kardemumma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s