Tillbakablick nr 2

Hejsan igen❤️

Här kommer min tillbakablick nummer två från 2017. Ibland har jag en ful vana att tycka att saker inte riktigt sker så fort som jag önskar, och ibland missar jag att stanna upp och reflektera kring detta. Jag har alltid varit otroligt intresseras av hus, hem, trädgård, livsnjutning, inredning och allt som hör detta till. För mig betyder mitt hem mycket och är en ständigt levande oas. Jag har hundratals idéer och drömmar som jag vill hinna förverkliga. Därför kan jag stundtals bli ganska intensiv i min vilja att få saker gjort. Här måste jag bara säga TACK min älskade familj för att ni står ut med mig i detta!! Så otroligt mycket har faktiskt skett här sedan vi köpte huset för två år sedan. Huset som skulle och ska bli vårat drömhem. När jag ser bilderna känner jag att vi är på god väg, även om jag har endel mer eller mindre knasiga idéer kvar att förverkliga här i Huset Sjöljus! Tack familjen!!! Älskar er/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s