Tillbakablick nr 3

Tillbakablick nummer tre blir vår Dubairesa. En resa som verkligen var en annorlunda upplevelse. En konstgjord värld som kanske skvallrar om framtiden, om klyftor som finns. Ja,om jämställdhet som har stora sprickor, om skilda världar och kulturer. På resan gjorde jag och min familjer saker som gav oss minnen för resten av livet. Blir glad och översköljd av lycka när jag ser dessa bilder. Samtidigt ambivalent över hur det ser ut i världen och över orättvisor som finns. Stora frågor, stora tankar som platsar bättre i andra forum än detta. Jag skrev endel om Dubai på bloggen när vi kom hem därifrån, bläddra gärna tillbaka till inläggen i mars-april och läs mer om du är nyfiken/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s