Tillbakablick nr 6

Tillbakablick nummer sex

Jag älskar att föreviga stunder i foto. Jag brukar alltid se till att min mobil är laddad och att det finns utrymme för att knäppa bilder. För mig är det ett sätt att bevara och återuppleva mina minnen igen. Nu när jag tänkte göra en tillbaka blick över 2017 ser jag ändå att det fattas lite bilder på nära, kära, kollegor, vänner och bekanta som ändå finns med i mitt mentala tillbakablickande, de har bara inte fastnat på bild. Tog mig en stund och tänkte igenom året och dessa händelser. Tycker ni ska göra detsamma om ni inte redan gjort det. Det finns så mycket som är lätt att ta föregivet annars. Tack för att ni finns i mitt liv😘

Detta blev alla återblickar för i år. Ta hand om varandra och god fortsättning. Kram Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s