Menyn för ikväll

Hej!

Ikväll blir det verkligen god mat och god dryck. Till förrätten blir det krispigt mörkt bröd med pata negro, smörstekta kantareller och fänkål, löjrom och rostad mandel. Till detta dricker vi en lätt champange JeanMarie.

Till huvudrätt blir det vildsvinssadel, duchessetoppar, en fräsch sallad och en sås son Jesper började med från grunden redan igår (sen den bör ha dragit till sig). Till detta dricker vi ett kraftigare rödvin; 1865 Pinot Noir.

Efterrätten blir en pannacotta som jag förberedd det mesta för igår, älskar när det går att göra så:

Till denna efterrätt dricker vi förutom kaffe, ett sött rött vin vid namn Domini Veneti. Det får bli lite avec också och då blir det Diplomatico. Senare på kvällen vid tolvslaget blir det så klart champange och då två av mina favoriter Pol Roger och Moet & Chandon

Kan inte annat än säga att vår meny får min mun att vattnas, ler. Vad äter ni ikväll?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s