Inspiration från Pinterest

Go kväll!

Inspirations surfar för lite eventuella stilförändringar här. Är så sugen på att skala av lite av den stilen jag har nu och plocka bort alla guldiga inslag. Huset harmonierar bättre med silver och mer klassiska toner. Jag har visserligen alltid vetat det, men charmats så av den stil jag har nu. Men nu är det fråga för om jag inte ska låta husets själ bestämma lite mer. Ja, vi får se. Är det något jag lärt mig är det att inte förhasta mig i sådana här beslut. Men visst är stilen på bilderna ovan jätte snygg! Bilderna har jag hitta i inspirationsbanken Pinterest.

Mer ser du på Pinterest, Seventeendorrs, Slettvoll och på Sköna hem

/Petra E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s