Längtar till vår och sommar

God Morgon!

Strax är det frukost och sen blir det Västerås nästa. Ligger i sängen med en kopp kaffe och bläddrar igenom inspiration och gamla bilder. Fick då en sådan längtan efter ljumna dagar, sol och grönska. Vill så gärna kunna utnyttja vårt uterum mer. Jösses, vad jag är nöjd med att vi byggde det. Tänk att jag nästan lät mig övertalas av min man att vi skulle sälja det innan det kom på plats. Vi beställde det nämligen på hösten när vi flyttade hit och sen blev det liggande ett halv år. Då hann han att ångra sig. Idag ångrar han dock inte att vi satt upp det utan är nog den som använder det mest, ler. Önskar er en fin dag! Kram Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s