Söndagsbrunch på Kajplats 9

Hej!

Idag var vi på en ljuvlig brunch på Kajplats 9 i Västerås. Om någon skulle ha missat det så kan jag berätta att jag älskar god mat och dryck. Gillar verkligen White Guides rekommendationer. Kajplats 9 rekommenderas av dem och det kan jag förstå. Trevligt utbud på brunchen, jag blev galet mätt.

Åt flera tallrikar med skaldjur, sen lite blandat med kött och rotfrukter. Därefter massor av läckra sötsaker och frukter. Rekommenderar er att besöka denna trevliga resturang om ni är i Västerås eller ha vägarna förbi där.

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s