Steamhotel

Hej!

Hoppas allt är fint med er. Själv njuter jag av helgens minnen. Vi har ju alltid uppskattat att åka för att bo på hotel ett par nätter, gärna på ett hotel som förstår detta med livsnjutning. Så bara av de skälen hade Steamhotel blivit aktuellt för oss. Men nu råkar det vara så att min man också var med och jobbade ett par år inför att Västerås ångkraftverk skulle bli just Steamhotel. 2014 var jag med dit upp på ett studiebesök på min mans jobb. Då hade jag inte kunna ana den totala förvandling som skett. Otroligt smakfullt inrett och perfekt avvägt med vad som fick vara kvar och inte. Eftersom jag tycker det är lite häftigt upplevelse att få ha sett hur det såg ut innan så kastar jag in lite bilder från mitt studiebesök 2014 mixat med bilder från helgen. Precis som när jag besökte Strandbaden i somras kommer jag att göra flera inlägg om Steamhotel, ägarna Ess Group lyckades nämligen lika bra med inredningen här.

Ha en fin dag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s