The Chamberlin

Hej!

Idag tänkte jag berätta mer om en av Steamhotel två restauranger- The Chamberlin. När vi kom till hotellet åt vi nämligen lunch där. Restaurangen ligger på bottenvåningen och känns som ett enda jätte stort industriromantiskt vardagsrum. Stora härliga fönster låter ljuset sippra in utifrån och fönstren vetter mot Mälaren. Stämningen och servicen är på top. Gillade verkligen hur de fått till miljön och att personalen var så allert. Det fanns tre luncher att välja mellan och därtill en buffé med massor av goda olika alternativ till. Rekommenderar att ni äter en lunch där om ni inte redan bokat middagspaket för då får ni också uppleva miljön och servicen. /Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s