Standard vs Svit

Hej!

Tänkte visa er två olika rum på Steamhotel. Det ena är ett standardrum. Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av hotellets standardrum. Skönt inreda, bra planerade och alla detaljer känns genomtänka. Det jag tyckte mindre om är hygientillbehören, ogillar när man valt för lamt och olyxigt i doft och konsistens. Här hade känslan förstärkt av att ta i bara lite och tänka till gällande doftsättningen på produkterna.

På våning sjutton ligger hotellets underbara sviter. Dessa är hela 63 kvm och helt underbara. Imponerande utsikt mot Mälaren, stor dubbelsäng, underbart möblemang och fantastiskt badrum och extra toalett. Passar väldigt bra om ni vill unna er lite extra eller kanske fira något. Hotellet fick stort plus för sina fina och välskötta rum. /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s