Voltage Lounge

Hej!

Hoppas ni har det gott. Nu vill jag visa er lite från spa-delen, Voltage Lounge, av Steamhotel. Spa är ju verkligen något av det jag älskar, det kanske ni redan listat ut eftersom vi faktiskt prioriterar att göra ett hemma, ler. Vi försöket åka på spa några gånger per år och då titta på lite olika spa.

Jag gillade detta spa, och att man inte fyllde på med för många gäster. Avskyr spa:n där man för trängas, då åker jag inte tillbaka. Inredningen är A o O för mig och här har man lyckats, det syns att mycket liknar Strandbaden men touchen har tvistats till här åt det mer industriromantiska. Här finns ett utomhusbad, en mörkerpool inne med varms marmorbäddar, en stor bastu, ett gym och en eldrelax. Personalen på spat var väldigt trevlig och serviceminded. En kvinna jag mig en rundtur dagen innan eftersom jag var lite nyfiken. Väldigt schysst!

Vi var tyvärr sena med att boka behandlingar så dessa kan jag inte säga något om mer än att utbudet såg helt okej ut. När du bokar din vistelse på Steamhotel glöm inte boka på spa och behandling om du är intresserad av detta.

Ha en fin lördag! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s