Piffar Os sovrum

Hej!

Igår piffade och fixade vi här hemma hela dagen. Det var lille Os sovrum som behövde ett ansiktslyft. Han hade verkligen växt ur sin nittosäng (när han sover är han värsta helikoptersnurran… haha). Därför fick det nu bli Mios 120 säng: Roma. Vi målade också taket i en mörk färg eftersom han gärna vill sova mycket mörkt. Se uppgifter här:

Sedan tapetserade vi med en easy up tapet. Idag när allt torkat mer så kommer några hyllplan att skruvas upp och en motordriven rullgardin. Sen är det klart. Trevligt helgfix!

Mitt upp i färgstänk, tapetlim och ommöblering lagade vi oss också lite gomiddag. Tyvärr missade jag att göra lite inspirerande bilder till det hela. Gott blev det ändå, och därför vill jag dela med mig av två recept jag prövade och som blev bra.

Vi ät lite blandar men huvudrätten var; Kokt hummer som kokat enligt grundrecept. Till detta gjorde jag en limeaioli, klicka på länken för att komma till receptet. Vi hade också nybakt ciabatta bröd till detta och en vanlig grönsallad. Sedan åt vi också vannameiräkor. Dessa vokades i gyllengult smör, tre stora vitlöksklyftor, borstad och ekologisk citron, chilifrön, flingsalt, peppar och lite riven ingefära (ca en tsk). Till dem åt vi grönsallad och så hade jag haft hela delikatesspotatisar i ugnen 25 minuter för det älskar de yngre till. Limeaiolin funka prima även till dessa men vi hade även kall rouillesås till. Testa detta vet ja!

Ha en fortsatt fin söndag. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s