Ginbaren, del två

Fortsättningen av det trevliga besöket i Ginbaren ser du här. Missa inte att se även detta filmklipp. Jag uppskattade verkligen hur själva glasen smaksattes före drinken serverades i dem. Annica som jag hade med mig till baren är gammal somalier och barägare och kanske inte lika lätt flörtat som mig när det kommer till drycker. Så därför får man väl verkligen ge Salar godkänt när även hon gillade ginen starkt. Missa inte ett besök till Ginbaren nästa gång du besöker Steamhotel i Västerås.

Senare på kvällen köpte vi oss också en varsin varm tegin. Någon som jag aldrig druckit förut men som jag garanterat kommer dricka igen.

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s