Ett glas rött och pasta

Go kväll!

Jösses, vad snabbt jag fyller min kamera med bilder och filmklipp. Kan inte annat än konstatera att jag gillar att dokumentera olika stunder. Idag lyssnade jag dessutom på första avsnittet av podden ”Kan själv”, en podd som tar upp massor av spännande livsfenomen. Kopplingen till detta var att i poddavsnittet presenterades en forskning som menade att man minns ögonblick sämre om man betraktar dem igenom en kamera… låter inte bra för mig som av motsatt anledning fotar och filmar mycket. Jag älskar att plocka fram bilder och filmsnuttar för att ”återuppleva” tillfället igen. Hm, ja jag får ta mig en liten funderare kanske. Hursomhelst är ”Kan själv” en podd som jag rekommenderar.

Åter till mitt fyllda mobilminne. Hittade då bilder och filmsnuttar från detta trevliga tillfälle. Visst är det väl ändå fantastiskt trevligt med färsk pasta, massor av tillbehör och rött vin!! Detta ska jag jag nog slå till med igen nu i helgen, YUM!

Önskar er en fin onsdagskväll/ Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s