Vitt så långt ögat når

God dag!

Idag är jag hemma och är flexledig då lille O är sjuk. Det får bli massor av te, honung och serier för oss idag. När vi ligger här nerbäddade i soffan tittar jag ut genom fönstret och ser hur också hela huset är inbäddat i ett stort snötäcke. Känns som allt är så stilla och tyst. Jag gillar verkligen vintern när den blir så ljus och snön får klä den. Kommer dock ignorera snön som egentligen borde skotas på framsidan, har den inte smällt bort till helgen så får jag väl ta på mig verklighetsglasögonen. Önskar er en fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s