Hotellfrukost

Hejsan!

Hotellfrukost är något som de flesta verkar uppskatta, så även jag. Därför är frukosten på hotell där jag sover över en viktig del i hela hotellupplevelse. Det ska vara fräscht, ett bra utbud, lugn och ro och se inbjudande ut. Detta tyckte jag Steamhotel lyckades hel ok med. Känner mig väldigt nöjd med att vi åt frukosten uppe och inte längst ner för här var det verkligen den frukostro som jag vill ha. Slängde in en liten filmsnutt på de snygga o fräscha toaletterna. Ha en fortsatt fin dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s