Vårlängtan

Hej!

Även om jag måste säga att jag tycker det är väldigt vackert ute nu med all gnistrande snö, längtar jag ändå efter våren nu. Att vi människor påverkas av ljuset och solen, vet nog de flesta av er. Jag måste säga att jag saknar ljuset och solen enormt mycket. Jag saknar energin som jag tycker det ger. Dagarna känns liksom lite längre, och antalet timmar på jobbet lite färre på våren och sommaren. Med andra ord hinner och orkar man på ett märkligt sätt mycket mer av allt man vill göra. Dessa bilder tog jag förra våren när jag och Carola hade bubbelfika. Nu lät bubbelfika kanske som en självklar och alldaglig grej och det är det inte för mig. Jag har i och för sig alltid älskat att piffa till endel tillfällen lite extra. Tycker om när det blir kontrast från den vanliga vardagen vid fler tillfällen än vid födelsedagar och andra högtider. Det behöver faktiskt inte kosta skjortan. Här investerade jag i två tulpanbuketter, macarons och skumtillbehör för en ok slant på Lidl, en flaska Mionetto och en De Castellane. Klart det är billigare med kaffe och bulla men ibland behöver man unna sig mer och då tycker jag detta koncept är helt klart värt det. Tycker vi i allmänhet behöver bli lite bättre på att unna oss. Kram Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s