Blåmusslor på ett litet kick

Hej!

Allt väl med er? Ni har väl sett till och bokat er plats på inredningsresan 2018, skynda er annars för den får inte missas. Nu till något annat. God mat. Det gillar vi allihopa i min familj. Tid är dessvärre en bristvara i vår familj därför älskar jag när vi hittar god mat som är snabb och smidig att tillaga. Färsk pasta, aioli och blåmusslor är något som är otroligt gott. Det är väldigt smidigt när man använder sig av smålandskräftans färdiga Moules a cream. Den består av färska blåmusslor kokta i vin och grädde, klara att bara värmas upp. Jag brukar då hacka i lite vitlök, chili och persilja för att sätta min touch på det men det behövs egentligen inte eftersom smaksättningen redan är god. Koka färsk pastan och blanda med musslorna. Servera ett färskt bröd med aioli till. Drick ett kylt bubbel till. Vola, en god middag fixad på cirka tio minuter. Me like! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s