Lång söndag

Hej!

Oj, vilken lång dag det varit. Imorse gick vi upp och gjorde oss en gofrukost. Älskar att starta dagen på ett sådant sätt. Därefter fick vi ett ledsamt samtal. Min mans farmor hade blivit dålig på sjukhuset och de föreslog att släkt skulle åka dit. Det gjorde vi så klart. Hon är en gamla dam men man vänjer sig liksom aldrig vid den gemensamma nämnaren för oss alla. Där låg hon i sängen, medvetslös med syrgas och såg ändå så rofylld ut. Vi satt där i flera timmar och vi pratade om allt möjligt i livet. Jag tror hon hörde oss när vi talade och jag tror det gav en trygghet. Sådana stunder får en verkligen att tänka till om livet och hur mycket ens nära och kära betyder för en. Jag kände mig verkligen helt slut när vi kom hem. Det var därför helt underbart att tända upp ljus i relaxrummet och fylla upp ett varmt avslappnande bad. Nu blir det filmmys med familjen. Var rädda om varandra. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s