Pinterest inspiration

God Morgon!

Hoppas allt är väl med er. Här hemma sov vi alla rätt dåligt i och med den intensiva gårdagen. För att få en liten paus i tankarna satte jag mig framför datorn och tittade på inspiration inför sommaren. Inte för att vi behöver en enda projektide till men för att det var så skönt att bara fly in i bildvärlden. Jag hittade också ett program på Netflix som jag tittade på. Gillar ni annorlunda hem så rekommenderar jag verkligen Häftiga hus.

Önskar er alla en fin start på veckan! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s