Komsi komsi våren

Tja!

Hoppas det är fint med er. Som ni märkt är jag nu vansinnigt trött på vinter, regn och slask och vill inget hellre än att våren ska komma. Jag är också nyfiken på att se om alla mina växter klarat av vintern. Det kan ju vara vanskligt med växter i uppmurade rabatter. Letar också efter lite fina utomhusdetaljer till framsidan. Än har jag dock inte hittat det där som jag söker. Men när jag hittar det kommer jag veta att det är rätt. Hm, hur flummigt lät inte det där? Haha, nej nu ska jag laga lite middag här hemma. Ha en fin kväll! Kram Petra E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s