Afternoon Tea

God dag!

Igår hade jag ett lite afternoon Tea hemma för min svägerska och svåger. Jag älskar afternoon Tea med bubbel och alla mysiga tillbehör som man kan göra till detta. Jag valde att göra att servera dubbla sandwiches, scones, munkar, mini brownies, mini praliner, mini tryffel, grönmögelost, rört smör, lättvispad grädde och sylt till sconesen. Tea med citron klyfta och en moet chadon. Egentligen hade jag tänkt att testa ett nytt recept på scones men tiden räckte inte riktigt till, delar ändå ett receptet på müslisscones med hallon till er här. Vill du ha lite teaparty bingo så köper du brickor här.

Vill du ha mer inspiration till afternoon Tea titta in detta på ELLE, annan inspiration klicka HÄR, eller här från Sköna hem. Ska du till London så rekommenderar jag att du tar en titta på dessa fina afternoon

Källa till illustrerade bilden ovan, klicka här

Ovan ser du ett trevligt inbjudningskort till ditt Tea party, läs mer hos källan här.

Ha en fin dag/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s