Vinprovning

Hej!

Igår var jag och min vän Pia på en vinprovning på Taberna. Det var himla trevligt, roligt och gott. Vi hamnade med en liten grupp på sex andra personer som också uppskattade livets goda. Rekommenderar verkligen att ni går på denna prövning eller bokar upp er där privat vilket funkar om ni är minst 15 personer. Vi fick prova två vita och två röda viner. Spännande och intressant att testa lite nya viner. Egentligen dricker jag inte vitt vin men dessa funkade bra. Tyvärr slarvade jag med att skriva ner namnen på vinerna. Men jag fick med namnet på den som jag gillade mest La Fraila. Till vinet ingick också en varsin tapas tallrik, det var väldigt gott och allt detta till ett fantastiskt pris- 299:-

Tänk så härligt sätt att piffa en torsdag. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s