Panncentralen

God dag!

Igår gick vi en liten promenad på förmiddagen som avslutades med lunch på panncentralen. Ett mysigt ställe som sitter samman med Kristinehamns konstmusseum. Jag gillar verkligen maten där och i går satt en värmande blomkålssoppa väldigt fint efter en kall promenad. Om bara några dagar börjar en ny utställning i konsthallen med Clay Ketter och Michael Johansson, en utställning som jag hoppas jag får till det att gå på, läs mer om den här. Oavsett om ni ska på konstutställning eller ej så är panncentralen ett trevligt ställe för fika, mat eller bara en kopp kaffe. Ha en fin söndag! /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s