Vinkväll på Sommarmolnet

God dag!

Igår var vi hos några goda vänner för att bada bubbelbad och dricka gott. Jag hade då köpt Gran Passione, för att jag brukar uppskatta viner med smak av choklad, vanilj, kanel och mörka bär. Men bara efter några klunkar fick jag en allergisk reaktion. Hela halsen och bysten flammade upp och kliade. Jag har aldrig haft en reaktion på vin förut och är ingen allergiker i övrigt. Så det vinet var helt enkelt inte för mig. Anna som vi var hos hade också köpt cider som vi skulle testa:

Vi testade Cidre Bouche Brut. En torr, mogen cider smak som jag gillade men inte något jag skulle vilja dricka större mängder av. Vi drack också ett säkert kort för kvällen:

Bolla le poiane Amarone ett vin som jag tycker väldigt mycket om. Fylligt och stramt. Det är ett vin som verkligen har smakintensitet. Vi testade även två andra viner men Amarone står fortfarande oslagbar.

Tack Anna o Jesper för en trevlig kväll/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s