Knarrande snö

Hej!

Visst är väl det vackraste som finns ändå naturen? Jag blir så hoppen var gång som jag bestämmer mig för att bara gå ut i naturen för att titta på den. Många gånger har jag sagt att jag egentligen är en värme människa som skulle bo i ett land med värme året om. Men när jag sen tänker på de olika vackra miljöer som årstiderna bjuder oss på ja då vete fanken! Dessa vackra vyer ligger precis utanför vårt hem och jag älskar gå där, sommar, vår, höst och vinter! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s